top of page

Gratis foredrag

Har du lyst til å lære mer om hvilken mat du bør spise for å få mer energi? Da bør du se dette gratis foredraget. 

Her lærer du mer om hvordan maten vi spiser har forandret seg gjennom historien, og hva som skjer i kroppen når vi spiser ulike matvarer.

Profilbilde%2520webinar%25202_edited_edited.jpg

Det er helsecoach og kostholdsveileder Ingrid som står bak dette gratis foredraget om sammenhengen mellom kosthold og helse! Lær alt om hvilken mat du bør spise, og hvilken mat du bør bytte ut for å oppnå mer energi og varig vektnedgang.

Hun har verdifull erfaring fra selv å ha endret på kostholdet sitt, og brenner for å hjelpe andre få mer energi og bedre helse gjennom et sunnere kosthold.

 

Jeg ønsker å vise hvor enkelt det kan være! Å spise sunt skal oppleves som en nytelsesreise!

Ja, takk! Jeg vil gjerne se gratisforedraget!

Jeg vil også motta eposter med gratis tips og tilbud i etterkant. Jeg
 kan når som helst melde meg av.

I dette foredraget forteller hun hvorfor mange ikke lykkes med vektnedgang, og forklarer litt om hvilken mat og livsstil som trigger såkalte livsstilssykdommer.

 

Du vil også finne ut hvilken mat som fremmer god helse, og hvilken mat som saboterer. Og du vil lære deg viktige motivasjonsteknikker som kan hjelpe deg gjøre endringene du ønsker.

Få gratisforedraget rett i din innboks ved å registrere deg her:

Grønn juice

Motivasjon

9 av 10 nordmenn ønsker å spise sunnere, men mangler motivasjon.

 

Er du en av de 9?

grønn godhet

Små grep 

- stor forskjell!

Du trenger ikke snu opp ned på livet ditt for å bedre helsa!

Små grep kan gjøre stor forskjell!

Tilbakemeldinger

På bare noen måneder har jeg gått ned i vekt, fått mer energi og mindre smerter. Leddgikten som tidligere gav meg store plager spesielt vinterstid er så og si helt borte. Jeg gikk også på medisin for høyt blodtrykk, som vi i samarbeid med lege tok vekk før jul. Blodtrykket mitt hadde da normalisert seg. Takk!

Jeg forventet ikke at det skulle hjelpe så fort! Allerede nå har jeg fått mye mer energi! Smertene fra ledd er stort sett borte vekk, og hevelsene er nesten borte! Jeg har ikke hatt hodepine eller migrene siden jeg startet, og jeg er mykere i kroppen. Helt fantastisk hva jeg orker og hva jeg kan gjøre uten kræsj nå!!!! Føler meg mye mer våken og klar og våkner med energi og har lyst å finne på noe! Kan ikke huske sist!! <3 

Ingrid har tidligere jobbet i media- og kommunikasjonsbransjen, før hun utdannet seg til kostholdsveileder og helsecoach.

 

Hun har selv endret på kostholdet og har verdifull erfaring! Hun vet hvor vanskelig det kan være i starten, og hva som må til for å lykkes! I dag brenner hun for å hjelpe andre med kostholdet og helsa!

 

De siste fem årene har hun studert kosthold og ernæring, blant annet ved Tunsberg medisinske skole.

 

Hun er gründer, helsecoach og kostholdsveileder, og tilbyr online konsultasjoner, personlig veiledning, foredrag og onlinekurset Enkle steg til mer energi!
 

meg uten bakgrunn .png
bottom of page