top of page
fb bilde jente.jpg

Vigdis

Jeg går nå på kostholds kurs hos Ingrid. Kurset er bygd opp på en måte som passer meg veldig bra.

 

Vi begynte det det gode, det søte (uten sukker). Etterpå var det lettere å gå videre når jeg visste jeg kunne spise «godsaker» med god samvittighet. Så fortsatte vi med frokost, lunsj og middag.

Ingrid har foreslått at vi ikke står en time hver morgen å lage mat, så hun lærte oss strategier planlegging og raske retter.

 

Men jeg fikk ikke bare oppskrifter. Mest av alt fikk vi prinsipper vi kunne bruke når vi lager mat. Og det passer meg utmerket, for jeg har aldri alt som står i en oppskrift, og tilsetter gjerne noe annet.

 

Ingrid kan ernæringslære og motivasjonsteknikker også. Underveis har jeg spurt om alt mulig, og fått svar. Jeg har går på kurs pga helsa, og merker allerede små endringer. Men den største endringen er nok på det mentale, på motivasjon, innsikt, vilje og GLEDE.

 

Skal du velge ett kurs i mylderet av kost og helse kurs, kan du trygt velge Ingrid sitt!

fb bilde jente.jpg

Inger

Jeg er veldig fornøyd med kurset. Kurset er fint bygget opp på en lettfattelig måte. Ingrid er svært kunnskapsrik og deler masse kunnskap også i den lukkete facebookgruppa. Flott med livesendinger der hver fredag hvor temaene like gjerne er psykisk helse som kostråd fordi alt henger sammen. Ingrid er også veldig flink til å heie og følge opp kursdeltakerne sine. Jeg har fått en bedre fordøyelse, mindre migrene og gått ned i vekt. Anbefales virkelig!

fb bilde jente.jpg

Gunn Heidi

Jeg har mer energi, mindre smerter og har gått ned 15 kg! Kurset anbefales veldig! Det er strukturert, forståelig og motiverende. Ingrid har vært der selv, pusher akkurat passe mye for meg, og forklarer alltid hvorfor. I tillegg er "mitt hvorfor" ekstremt viktig, spesielt når min egen motivasjon og troen på meg selv svikter.

fb bilde jente.jpg

Ann Helen

En tilbakemelding fra en pasient som har slitt med alvorlig og smertefull psoriasis i mange år. Behandlingen hun fikk fra helsevesenet var cellegift. Nå er det heldigvis slutt på denne behandlingen etter at hun kom til meg <3 På bare 4 mnd er psoriasisen nesten borte:

 

"Det går kjempebra! Jeg har hatt noen sprekker på å spise litt usunt. Men da har jeg snakket til meg selv og startet på nytt dagen etter. Psoriasisen er myyyye bedre! Stor forandring da jeg har vært så ille i alle år siden 1997. Jeg er også veldig stolt over at jeg har gått ned fra 95 til 87 kg :)"

fb bilde jente.jpg

Kvinne, 72

På bare noen måneder har jeg gått ned i vekt, fått mer energi og mindre smerter. Leddgikten som tidligere gav meg store plager spesielt vinterstid er så og si helt borte. Jeg gikk også på medisin for høyt blodtrykk, som vi i samarbeid med lege tok vekk før jul. Blodtrykket mitt hadde da normalisert seg. Takk!

fb bilde jente.jpg

Kvinne, 33

Jeg fikk diagnosen ME i 2010 og ble da satt på antidepressiva og masse annet som ikke fungerte.

For første gang føler jeg meg bedre. Kommer aldri til å slutte med dette!

Deilig å kunne fungere igjen

fb bilde gutt.jfif

Mann med diabetes

Det er ingen tvil at dette hjelper på sekninga. Igår hadde jeg verdier på 5,7 og det har jeg ikkje hatt siden før jeg fekk konstatert diabetes typ 1 for 28 år sia

fb bilde jente.jpg

Kvinne, 41

Jeg forventet ikke at det skulle hjelpe så fort! Allerede nå har jeg fått mye mer energi!
Smertene fra ledd er stort sett borte vekk, og hevelsene er nesten borte! Jeg har ikke hatt hodepine eller migrene siden jeg startet, og jeg er mykere i kroppen. Helt fantastisk hva jeg orker og hva jeg kan gjøre uten kræsj nå!!!! Føler meg mye mer våken og klar og våkner med energi og har lyst å finne på noe! Kan ikke huske sist!! <3 

bottom of page