top of page

😳 La meg si det som det er: Kroppen din motarbeider deg!

Men heldigvis er det enkelt å gjøre noe med!

Du vil nå få en epost hvor du må godkjenne at jeg sender deg eposter. Deretter får du vite mer om de to tingene som kan hindre deg i å få mer energi og varig vektnedgang.

 

Sjekk i søppelpostfilteret hvis den ikke har dukket opp innen noen få minutter. Da er det lurt å lagre adressen min slik at du ikke går glipp av rådene mine framover, og flytte eposten til innboks.

Se videoen over for å finne ut mer om hvordan alt henger sammen!

Kostholdet ditt - hva du spiser og hvor mye (eller rettere sagt hvor lite) du spiser - har direkte påvirkning på både energinivå og vekt. Som jeg forklarer i videoen er denne mekanismen årsaken til at vi har overlevd både krig og hungersnød. Det kalles homeostase.

Men med riktig - og nok mat - kan man få homeostasen til å jobbe MED seg, og ikke mot seg. Du kan oppnå likevekt og til og med få kroppen til å reparere seg selv. 

2 ting

Men det er i tillegg 2 ting som kan hindre deg i å få mer energi og varig vektnedgang.

Du kan spise så sunt du bare vil og du kan trene så mye du bare orker, men du vil kanskje ikke komme helt i mål hvis du ikke får dette på plass. Det ene er et stabilt insulinnivå og det andre er ro og restitusjon.

Hormoner og stress
Den ene tingen som kan hindre deg i å nå målet ditt er et hormon som blokkerer for alle andre hormoner. Insulin blokkerer blant annet for hormonene som signaliserer sultfølelse og metthetsfølelse, samt alle andre hormoner som feks kjønnshormoner. Så det første man må få på plass er et stabilt insulinnivå ved hjelp av kostholdet.

Den andre tingen som garantert hindrer deg i både å gå ned i vekt og få mer energi er stress. Et høyt stressnivå får kroppen til å senke farten på viktige funksjoner i kroppen som blant annet næringsopptak.

Derfor er jeg opptatt av at alt dette skal være på plass. Både et godt og næringsrikt kosthold som stabiliserer insulinnivået og demper inflammasjon. Og samtidig fokuserer jeg litt på å redusere stress for at kroppen skal komme i balanse.

😍 Tiden er inne for å gjøre en endring! Er du klar?

Les mer om onlinekurset Enkle steg til mer energi, og Mer energi uten sukker

bottom of page