Mer energi uten sukker!

SUKKERFRI PÅ 2 UKER
399,-

Hva er det som gjør at vi legger på oss?

Det er ikke fett, men sukker og andre matvarer som omdannes til fett på kroppen.

Og hva kan få deg til å føle deg sliten? Jo, sikkert mange ting, men en svært viktig ting er et ustabilt blodsukker. Og blodsukkeret styres av ..? Riktig - sukker og andre matvarer som oppfører seg på samme måte som sukker i kroppen.

 

Så, hvor mye sukker har du spist i dag?

I snitt spiser vi 26 kg sukker i året i Norge. Det tilsvarer 22 ts for voksne og 34 (!!!) ts for barn. Anbefalt mengde er 4 ts for barn, 5 ts for kvinner og 9 ts for menn.

På Scales

Overvekt

1 av 4 nordmenn er overvektige. Det gjelder også barn. Og overvekt er den største dødsårsaken i Norge, ifølge tall fra FHI (2020). Årlig dør ca 2400 mennesker av dette.

Sukker er også årsaken til at mellom 316 000 og 345 000 har diabetes type 2 her i landet. Og ifølge FHI kan det også være så mange som 60 000 som har det uten å vite det. Da er det kanskje ikke så rart at regjeringen har innført sukkeravgift. Men hjelper den?

Problemet er at det er så utrolig vanskelig å slutte med sukker. Forskning viser nemlig at sukker er vanedannende på samme måte som alkohol og narkotika. Og nyere studier viser at sukker ser ut til å være 8 ganger så vanedannende som kokain. Da er det kanskje ikke så rart at mange ikke klarer å slutte med sukker. 

Trenger hjelp

Mange spiser sukker for å dempe angst og som trøst. Og mange spiser i hemmelighet, gjemmer godteriet og lyver om forbruket sitt. Jeg vet om en mann som ikke klarte å slutte å spise sukker på tross av at han stod i fare for å amputere foten pga komplikasjoner med diabetes. Legene klarte først å redde foten ved å amputere noen tær, og gav ham streng beskjed om å slutte med sukker. Men han klarte fortsatt ikke å slutte med sukkeravhengigheten. Han måtte til slutt amputere foten over kneet.

Så hvordan er det mulig å slutte med sukker?

 

Jo, du trenger kunnskap og gode teknikker. Og det er ikke et nederlag å be om hjelp. 

Kjøp onlinekurset Mer energi uten sukker her, og bli sukkerfri på 2 uker.

For det er ikke bare sukker som får blodsukkeret til å stige. Mel hever faktisk blodsukkeret høyere enn sukker. Og det er det ikke mange som vet.

Mye vil ha mer

Hjernen er i tillegg laget sånn at jo mer sukker vi spiser - jo mer vil den ha. Den slutter nemlig å produsere dopamin etter en stund, og du trenger enda større mengder sukker for å få samme effekt.

Men det er gode nyheter! Det ER mulig å slutte med sukker helt enkelt - uten store problemer. Det tar faktisk bare noen dager å få sukkeret ut av kroppen. Og med gode motivasjonsteknikker lykkes du å endre vanene dine. 

Klikk deg videre og få tilgang til onlinekurset og bli sukkerfri på 2 uker du også!

Ikke vent, start NÅ!