top of page

Slik renser du kroppen helt naturlig

Visste du at du kan rense kroppen innenfra - helt naturlig?


Du trenger ingen dyre produkter eller detox-juicer som det florerer av på Internett. Det vil jeg faktisk fraråde da det kan være svært tøft for kroppen, og du står igjen med en næringsmangel. Istedet vil jeg råde deg til å gjøre en skånsom rens av tarmer, lymfesystem og lever på en helt naturlig måte.


Dette er en rens som du kan gjøre i en uke. Du vil få mer energi og føle deg lettere og mer energisk og fornøyd.


Frokost: Blåbærsmoothie med kraft:


1 dl vann eller kokosyoghurt,

1 dl blåbær,

1-2 dl beinkraft (eller kollagentilskudd) og

1 ss prebiotisk fiber

Ta i tillegg omega 3 og probiotisk tilskudd.
Lunch: Grønnsakssuppe med beinkraft

Spis en stor porsjon grønnsakssuppe tilsatt kraft. Velg grønnsaker som selleri, gulrot, grønne bønner, løk og persille i tillegg til brokkoli, og bland inn ferdiggkjøpt eller hjemmelaget kraft.

Ta i tillegg probiotisk tilskudd.


Les også: En god vane - lag hjemmelaget kraft på helstekt kyllingMiddag: Villfanget fisk med grønnsaker

Spis en porsjon villfanget fisk på en seng av grønnsaker. Pass på at fisken er villfanget slik at du får i deg de riktige omega 3-fettsyrene. Bruk ekte meierismør eller olivenolje på grønnsakene (sistnevnte sprinkler du på når de er ferdigstekt). Fråtse i grønnsaker og spis deg god og mett.I tillegg kan du drikke te mellom måltidene. Velg gjerne en fennikel- eller ingefærte, som er svært gunstig for å rense ut avfallsstoffer.


For å få best utbytte av denne rensekuren vil jeg i tillegg anbefale å gjøre pusteøvelser morgen og kveld, for å bedre oksygenopptaket i cellene. Pust dypt med magen 7 ganger. Gjør dette både morgen og kveld, eller så ofte du trenger hvis du føler deg stresset.


Vær i daglig bevegelse med små turer ut i friskluft. Du kan også bevege deg på annet vis, feks ha sex eller gjøre husarbeid. ;)


Til slutt vil jeg si litt om stress og indre uro. Dette er tett knyttet opp mot svært mange prosesser i kroppen, alt fra fordøyelse til hormoner og energinivå.


Bærer du på noe som du ikke klarer å gi slipp på, så MÅ du prøve å tilgi og slippe taket. Den eneste personen du straffer ved å ikke gi slipp på urettferdigheter/vonde følelser er deg selv.


Det er mange måter å gi slipp på. Mange klarer det på egenhånd. Noen trenger noen å snakke med. Mens andre prøver behandling.

bottom of page