
Denne hjemmelagede bounty-sjokoladen er helt VIDUNDERLIG!! Et must å lage dersom du har lyst til å spise litt sunnere, men er en godtemons som meg :)
Les også: Dette kunne jeg ønske jeg visste da jeg måtte legge om kostholdet
Dette trenger du:
1 boks kokosmelk
2 ss kaldpresset kokosfett
2 ss sukrin
3 dl kokosmasse
150 gram mørk sukkerfri sjokolade
1 liten klype salt
Sett boksen med kokosmelk i kjøleskapet slik at den blir kald. Bruk den tykke delen som dannes på toppen av boksen. Smelt på lav varme i en kjele sammen med kokosfettet.
Smak til med sukrin og en liten klype salt, og rør deretter inn kokosen.
Denne massen blir så god at det er vanskelig å fortsette, men - deretter skal du kle en firkantet form med plastfolie og fordele kokosmassen oppi. Sett den i fryseren 1 time til den har stivnet.
Når kokosmassen er stiv løfter du den ut av formen og deler de opp i passe store biter. En munnfull er passe syns jeg, slik at man heller kan ta to - enn at det blir for mye.
Smelt sjokoladen i vannbad, og dypp bitene i sjokoladen. Bruk gafler så blir det mindre søl. Legg bitene på et bakepapir, og legg i fryseren til de stivner.
Oppbevar gjerne i fryseren og ta opp en eller to biter når du har lyst til å kose deg med noe godt.
Nyt <3
Les også: Sukkerfri kaker du kommer til å elske