top of page

Hvilken type er du?


TANKESETT: Hvordan du tenker kan begrense deg i å lykkes

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men mange kan nok kjenne seg igjen i dette:

De tenker de burde gjøre ting:

De tenker de burde slutte å røyke. De burde gjøre den tingen på jobb. De burde ditt og datt.


Men det skjer aldri. Hvorfor?


Fordi de tenker nettopp det: At de burde. Eller kanskje de tenker at de skal prøve. De skal prøve å spise sunnere. Eller prøve å bli flinkere til noe. Men hva skjer i hjernen da tror du?


INGENTING!


Ved å tenke - eller si - at du burde gjøre noe, eller at du skal prøve noe, forteller du underbevisstheten din at du ikke trenger å gjøre det. Og det blir aldri gjort.


For å faktisk få gjennomført noe skal du endre ordet burde til skal.


Du ser sikkert forskjellen på å tenke: "jeg burde spise litt sunnere" og "jeg SKAL spise sunt" Når du formulerer den siste setningen med ordet skal, er det flere spørsmål som dukker opp, som når og hvordan. Med ordet burde, er det nesten som om du allerede har bestemt deg for at det ikke skal skje.


Dette er viktig i alle livets situasjoner - i alt fra hvordan lykkes på jobb til hvordan ta rette valg for deg selv og egen helse. For de fleste vet jo at å røyke ikke er sunt. Hvorfor gjør de det da? De tenker kanskje at de burde slutte? Men så skjer det ikke...


Og mange VET at man ikke burde spise usunt. De tenker kanskje at de burde spise litt sunnere? Kjære deg, det hjelper ikke å tenke at du BURDE. Du må bytte ut burde med SKAL!


Jeg syns det er så leit å se at så mange sliter med nettopp dette. De vet at de burde spise sunnere for helsa sin del. For å få mer energi. Eller for å gå ned i vekt. Eller kanskje fordi de har fått en livsstilsrelatert sykdom. Men så er det så mange unnskyldninger man kan komme med. Som at det er så vanskelig, eller dyrt (haha, når det faktisk kan være billigere med sunn mat). Eller at man utsetter det til senere.


Men da går det sjelden.


For å lykkes må du bestemme deg for at du SKAL!


Si til deg selv: jeg SKAL spise sunt! Fordi jeg fortjener å være den beste versjonen av meg selv. Den versjonen som har masse energi, og en kropp som spiller på lag.


Det første du kan starte med da er å bytte ut sukkeret. Det er nemlig sukker som skaper mange av problemene folk sliter med i dag, som overvekt og livsstilssykdommer. Mange tror at de må gå på en eller annen slankekur for å gå ned i vekt, men det stemmer ikke. Et sunt kosthold innebærer en varig kostholdsendring. Og det bør alltid starte med å endre på sukkerinntaket.


Så, nå kommer det store spørsmålet: Hvilken type er du?


Tenker du nå at du sikkert burde begrense sukkerinntaket ditt? At du kanskje skal prøve??


Eller er du en av dem som faktisk tenker: Jeg SKAL begrense sukkerinntaket mitt!


Isåfall er det ingen tid å miste! Start NÅ:


Se første episode av kurset Sukkerfri på 2 uker gratis her!

bottom of page