top of page

Du er ikke alene!


Noen ganger er det vanskelig å gjøre alt selv. - Ja, kanskje tanken på en livsstilsendring virker nærmest umulig!


Jeg vet hvordan det føles. Jeg har selv vært der. Da jeg hadde prøvd ALT. Jeg hadde snakket med et titalls leger og spesialister, og tatt alle mulige blodprøver. Og det eneste rådet jeg fikk var å forsøke å endre på kostholdet. Eller akseptere sykdommen - og prøve å leve med den. Noe som selvfølgelig var helt UAKTUELT!


- Men jeg spiste da sunt? Jeg spiste helt vanlig? Som alle andre? Et normalt norsk kosthold! Det kunne da ikke være det som var galt. (...) Eller?

En kostholdsendring var for meg siste utveg. Og det føltes nesten uoverkommelig vanskelig. Hvordan skulle jeg kunne ha ork og tid til å sette meg inn i dette? Et googlesøk viste et hav av kostholdsråd. Hvordan finne ut hva som var riktig for meg og min helse? Jeg hadde nesten ikke ork til å fungere. Hvordan skulle jeg klare dette? Alene?


Løsningen for meg, - det beste valget jeg har tatt for helsen min, var å oppsøke en kostholdsveileder. Hun var der for meg da jeg trengte henne som mest. Og jeg ble sakte, men sikkert frisk igjen ved å gi kroppen det den trengte. For kroppen vår er et fantastisk under! Kroppen vil alltid søke mot balanse. Kroppen vil alltid forsøke å reparere seg selv. Får du et skrubbsår så gror det - enten du vil eller ikke.

Så det var det jeg ville si deg i dag: Jeg forstår det er vanskelig. Endring er alltid vanskelig. Men endring er uunngåelig. Kroppen vil endres med tiden - enten man vil eller ikke. Men det er alltid mulig å velge at endringen skal være til det bedre. <3


Bestill time eller kontakt meg her.