top of page

Personvernærklæring

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å se hvordan du samhandler med det.

 

Vi lagrer din informasjon feks når du sender oss en melding via et kontaktskjema, kjøper et produkt, eller abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn den informasjonen du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke årsakene som er angitt ovenfor.

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. Å tilby og betjene tjenestene;

  2. For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger;

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester; 

  5. For å overholde gjeldende lover og regler.

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma, overholder standardene satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som ellers nødvendig for å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på ingrid.forbregd@live.no.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den. 

bottom of page