top of page

ONLINE KOSTHOLDSVEILEDNING

Har du et ønske om å spise sunt, men mangler motivasjon?

Da bør du se denne:

Ønsker du deg mer energi eller varig vektnedgang? 

Jeg hjelper deg gjerne!
 
Det er nemlig SÅ mye lettere å endre på kostholdet når man har noen til å hjelpe seg. Jeg vet hvor vanskelig og overveldende det kan føles, men jeg vet også hvor enkelt det kan være å spise sunt når man har fått til en varig endring. Å endre på kostholdet er å endre på en vane. Og for å endre på en vane trenger man motivasjon.
Dette hjelper jeg deg med i onlinekurset Enkle steg til mer energi. 

Jeg er ikke tilhenger av såkalte dietter, som gir kortvarige resultater. Jeg har derimot stor tro på ren og næringsrik mat som holder blodsukkeret stabilt, sørger for en velfungerende fordøyelse, gir rikelig med næring og holder kroppen fri for betennelser.

Media skriver stadig om hvilken diett som er den sunneste, men folk blir bare mer og mer forvirret. Ved å ta hensyn til individuelle utfordringer som fordøyelse, metabolisme og helse generelt, samt preferanser og behov, blir det unødvendig å kaste seg på de ulike motediettene.
Dette hjelper jeg deg å finne ut av, og motiverer deg til endring. For mange er motivasjon ofte det vanskeligste. Jeg anbefaler også gode erstatninger til det du er vant til å kose deg med. For det skal være en positiv opplevelse å endre på kostholdet! Du skal kose deg MER, ikke mindre!
 
Har du en matallergi eller intoleranse hjelper jeg deg også med å utrede det, ved hjelp av en enkel blodprøve. Les mer om det her.
Jeg ønsker å inspirere deg til å ta valget om en bedre hverdag med økt energi og livsglede.
Er du klar?
Ta kontakt her eller meld deg på onlinekurset her.
bottom of page