top of page

Juleoppskrifter

Her kan du laste ned gratis oppskriftshefte med litt sunnere julekaker og godteri. Oppskriftene er både sukkerfri og glutenfri, og kan enkelt gjøres både melkefri og uten egg. Dette er kaker og godteri du kan spise med god samvittighet, og oppskrifter for deg som er opptatt av matkvalitet, naturlige råvarer og et stabilt blodsukker.

juleoppskrifter liggende bilde (1).png

Kos deg mer, ikke mindre

Det er viktig for meg å vise at det er fullt mulig å kose seg med god mat, gode kaker og godteri og samtidig ha et sunt kosthold. Du må bare velge de riktige råvarene som du putter i munnen. Å spise sunt, og være en livsnyter er ikke motsetninger som noen kanskje tror.  Du skal jo kose deg mer på et sunt kosthold. Og jeg viser deg gjerne hvordan.

Last ned oppskriftsheftet her.

Et stabilt blodsukker

Hvis jeg skal si det svært forenklet er et stabilt blodsukker veien til god helse. 

For som du kanskje vet er det blodsukkeret som påvirker vekta. Det er nemlig insulin som lagrer overskuddsenergi som fett på kroppen.

I tillegg kan et ustabilt blodsukker over tid føre til livsstilssykdommer som feks diabetes type 2.

Insulin er i tillegg et hormon som kan blokkere andre hormoner, og føre til unødvendige problemer med feks pubertet eller overgangsalder. Blodsukker er med andre ord viktig for alle å holde stabilt, ikke minst for å opprettholde et godt energinivå gjennom hele dagen.

Vil du vite mer om dette kan jeg tilby onlinekurset Mer energi uten sukker. Se første episode gratis her.

Kake 4.HEIC
meghelsesirkelen.png

Hvordan lykkes med kostholdsendring?

Syns du det er vanskelig å lykkes med å endre kostholdet ditt? Har du forsøkt å spise sunnere mange ganger, men alltid "havna utpå" igjen? Har du slanket deg mange ganger uten å lykkes?  Alt dette kan jeg hjelpe deg med. 
Det handler egentlig bare om motivasjon. For du kan få til det meste, bare du har motivasjonen til det. 
Se gjerne denne videoen for å finne ut hvordan du kan lykkes:

bottom of page