top of page

Fermentering - helt enkelt!

Ønsker du deg mer energi?

 

Da bør du sjekke ut dette online-kurset i fermentering!

Fermentering er en gammel konserveringsmetode som heldigvis er hentet fram i lyset igjen.

 

Fermentert mat er nemlig en supersunn måte å styrke immunforsvaret, bedre fordøyelsen og få mer energi på.

Fermentert mat inneholder melkesyrebakterier som har en probiotisk effekt på mikrobiota, dvs det reparerer en tarmflora i ubalanse. Samtidig øker melkesyrebakteriene opptaket av næringsstoffer i maten.

I dette kurset lærer du hvordan du fermenterer - helt enkelt.

  • Mikrobiota - hvorfor balanse i tarmflora er viktig for helsa

  • Lekk tarm og matintoleranser

  • Hvordan komme i balanse

  • Hvordan fermentere?

  • Fermentert blomkål og brokkoli

  • Kombucha

  • Fermentert ingefær

  • Fermentert ketchup

  • Hva kan fermenteres? Oppskrifter.

Start i dag!

  • Kurs i fermentering

    399kr
    Gyldig i 3 måneder
    • Fermentering - helt enkelt!
    • Lær hva fermentering er
    • Lær om tarmfloraens viktige oppgaver
    • Lekk tarm og matintoleranser
    • Hvordan fermentere? Lær både teori og praksis
    • Fermentert blomkål og brokkoli
    • Fermenter kombucha
    • Oppskriftshefte med fermenterte favoritter
bottom of page