
Fermentering - helt enkelt!
Ønsker du deg mer energi?
Da bør du sjekke ut dette online-kurset i fermentering!
Fermentering er en gammel konserveringsmetode som heldigvis er hentet fram i lyset igjen.
Fermentert mat er nemlig en supersunn måte å styrke immunforsvaret, bedre fordøyelsen og få mer energi på.
Fermentert mat inneholder melkesyrebakterier som har en probiotisk effekt på mikrobiota, dvs det reparerer en tarmflora i ubalanse. Samtidig øker melkesyrebakteriene opptaket av næringsstoffer i maten.
I dette kurset lærer du hvordan du fermenterer - helt enkelt.
-
Mikrobiota - hvorfor balanse i tarmflora er viktig for helsa
-
Lekk tarm og matintoleranser
-
Hvordan komme i balanse
-
Hvordan fermentere?
-
Fermentert blomkål og brokkoli
-
Kombucha
-
Fermentert ingefær
-
Fermentert ketchup
-
Hva kan fermenteres? Oppskrifter.
Start i dag!
Kurs i fermentering
399krGyldig i 3 måneder- Fermentering - helt enkelt!
- Lær hva fermentering er
- Lær om tarmfloraens viktige oppgaver
- Lekk tarm og matintoleranser
- Hvordan fermentere? Lær både teori og praksis
- Fermentert blomkål og brokkoli
- Fermenter kombucha
- Oppskriftshefte med fermenterte favoritter